Well-being leads performance!

Succesvolle organisaties hebben aandacht

voor het welzijn van hun medewerkers

Welzijn Vergroten!

Wij zijn Human Being Vision!

Wij zijn Human Being Vision. Wij richten ons op welzijn en betrokkenheid met oog voor resultaat. Succesvolle organisaties hebben aandacht voor het welzijn van hun medewerkers en ze betrekken hen bij de ontwikkelingen in de organisatie. Door beide aspecten bewust in te bedden in de cultuur van de organisatie, worden grote successen geboekt met een veerkrachtige groep mensen.

Dit is wat wij doen!

Hoe zou het zijn om elke dag naar je werk te gaan, vol energie omdat jij een team of organisatie leidt waarbinnen de werknemers op de juiste plek zitten, zich graag willen ontwikkelen en samen werken naar het gemeenschappelijke doel?

Begeleiden en ondersteunen

Het optimaal begeleiden en ondersteunen van mensen die hun welzijn en performance moeten ontwikkelen vraagt om optimaal leiderschap. Leiderschap dat zorgt voor de mens achter de medewerker zodat deze energie krijgt van zijn werk. Dit betekent dat leiders kennis en vaardigheden moeten hebben die zowel de mens, de medewerker, en de performance ontwikkeling optimaal ondersteunt. 

Vanuit Human Being Vision hebben we meerdere programma’s die organisaties, teams en individuen helpen deze kennis en vaardigheden eigen te maken.

Services

Welzijn en balans

Integraal welzijn is opgebouwd uit 5 belangrijke elementen (Quotiënten). De balans tussen de quotiënten is cruciaal. HBV helpt inzicht te geven in die balans en het niveau van de verschillende quotiënten. Daarbij geven we inzicht in welke acties ondernomen moeten worden om noodzakelijke verbeteringen aan te zetten. Leiderschap gedrag speelt hierin een cruciale rol. 

Vanuit Human Being Vision hebben we meerdere programma’s die organisaties, teams en individuen helpen deze kennis en vaardigheden eigen te maken.

Services

FFUND en welzijn in hun organisatie

Vanaf september 2020 waren we verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van het Welzijn programma bij FFUND. Samen hebben we in 18 weken de beweging gemaakt van inzicht en bewustwording naar acties en borging in de organisatie. Het programma levert een positieve bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van het werk en verhogen van de productiviteit van de mensen.
Bij FFUND heeft het programma ervoor gezorgd dat de mensen binnen de teams een taal hebben ontwikkeld om zelfs in stressvolle tijden te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk in de PLAYzone zit en over de eigen natuurlijke balans te praten. Daarnaast heeft ieder individu positieve stappen in zijn eigen persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Een jaar nadat we dit traject is gestart, zijn de positieve effecten van het programma nog steeds zichtbaar en voelbaar in de organisatie.

Hiervoor worden wij gevraagd

Wendbaarheid van organisatie vergroten
(Business Agility)
:
Denk aan veranderende ecosystemen, circulaire economie, nieuwe business modellen, vergroten van de effectiviteit, efficiency en productiviteit en je organisatie ontwikkelen tot een lerende organisatie.

Betrokkenheid van werknemers optimaliseren (Engagement):
Denk aan het creëren van duurzame gedragsverandering, het stimuleren van intrinsiek gemotiveerde mensen en ongewenst vertrek minimaliseren.

Menselijk kapitaal optimaliseren (Human Capital):
Denk aan het vergroten van duurzame inzetbaarheid, omgaan met de verschillende generatie in organisaties (Generatie X, Y, Z en in de toekomst Alpha) en stimuleren van levenslang leren.

Dit is wat wij doen!

Ervaringen

“De Wim Hof sessie met Ruud en Roy was zeer de moeite waard
en netjes verzorgd als online sessie via Zoom!!”

F_DK | 21 mei 2021

Human Being Vision Team

René van Baekel

Program manager

Roy Schoemaker

CMC MCM SPC

Ruud Blom

NLP Trainer en coach

Renee Cloesmeijer

Inspirator

Het gehele team ontmoeten

Organisaties waar we mee samenwerken:

Contact met Human Being Vision!

Leading by Being – Alles wat wij vertellen en doen bij onze klanten en relaties, passen wij ook zelf binnen ons team en organisatie toe. Wil jij graag werken aan welzijn binnen jouw organisatie, neem dan contact met ons op!
Contact!