Q-proeverij

Tijdens de proeverij gaan we samen aan de slag om het inzicht te creëren en zichtbaar maken waar het (onbenut) potentieel van mensen ligt. Onderzoek wijst uit dat de wisselwerking tussen organisaties en hun mensen in de afgelopen decennia van steeds meer waarde is geworden voor het behalen van succes. De menselijke maat bij het inzetten en ondersteunen van elke Human Being (mens) is hierbij essentieel.

Bij Human Being Vision inspireren en motiveren we mensen om zichzelf te ontwikkelen over de essentiële menselijke elementen. We combineren daarbij de verschillende quotiënten (Q’s) tot de zogeheten 5Q’s om een integrale visie te vormen. Wij hanteren de volgende Q’s:

  • Adaptieve Quotiënt (AQ)
  • Emotionele Quotiënt (EQ)
  • Intelligentie Quotiënt (IQ)
  • Fysieke Quotiënt (FQ)
  • Spirituele Quotiënt (SQ)

Een gezonde balans tussen de Q’s en binnen elke Q afzonderlijk, bepaalt hoe individuen, teams en de organisatie als geheel ervoor staan en waar zich onbenut potentieel bevindt. Dit integrale beeld stelt je in staat te herkennen waar ruimte voor groei ligt.

Na de proeverij heb je een goed inzicht over de 5Q’s en ideeën waar jij voor jezelf meer kan ontdekken en ontwikkelen.

Wanneer je hiermee verder aan de slag wilt, kan je jezelf aanmelden voor het vervolgtraject. Centraal bij de ontwikkeling van de 5Q’s staat onze app Spyre. Dit is de persoonlijke digi-coach die alle Human Beings (mensen) begeleidt. In 7 dagen met 7 vragen krijg je inzicht in jouw Q-balans en kan je ontdekken waar jouw mogelijkheden voor groei liggen. Spyre zetten we bij Human Being Vision in om continue persoonlijk ontwikkeling te stimuleren en mensen te inspireren. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de vervolg workshop waar we aan de hand van de resultaten richting geven aan het verder benutten van jouw potentieel.

[fusion_events cat_slug=”q-proeverij” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]
Totaal overzicht van alle Inspirationals