Ontwikkeladvies
Dromen & Doen!

Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verdere verplichtingen, met een professionele HBV Inspirator (Coach), over ontwikkelvragen na te denken en een beeld over je eigen toekomst te maken. Wij garanderen een goed, inspirerend en prikkelend gesprek.

Human Being Vision begeleidt organisaties en individuen op het gebied van welzijn op het werk, vinden van natuurlijk balans en het vergroten van aanpassingsvermogen (AQ).

Onze kracht zit er in dat we menskunde met bedrijfskunde en organisatiekunde combineren en daarbij alle belangen voor ogen houden.

Het is de ideale plek om jezelf verder te ontwikkelen naar meesterschap, te heroriënteren of jezelf nieuwe professie aan te leren.

Je bent van harte welkom!

Zit jij nog op het juiste spoor?

Herken jij jezelf in één van de onderstaande situaties?

Vraag je jezelf wel eens af hoe je droombaan verschillend is van je huidige werk en benieuwd hoe je daar vorm aan zou kunnen geven? Waar gaat jouw HART sneller van kloppen en wat wil jij nu echt?

Werknemer

Je hebt het werk. Misschien wel een goede werkplek voor jou of misschien juist niet?

Zelfstandig Ondernemer

Je werkt voor jezelf en zou wel eens een professioneel klankbord willen gebruiken om je toekomst verder vorm te geven?

Werkzoekend

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging om je geld te verdienen, maar welke droom wil je nu eigenlijk vervullen?

Nu is het de kans om te Groeien

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders. In alle bovenstaande drie opties kan je gebruik maken van dit ontwikkeltraject. Het ‘NL Leert Door’ traject is voor alle werknemers, zelfstandig ondernemers en werkzoekenden in Nederland tussen de 18 en 66 jaar oud.

Dit ontwikkeltraject (t.w.v. € 700,- euro) wordt mede mogelijk gemaakt en gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als steun in de rug om samen sterker uit de Coronacrisis te komen. Voor jou als deelnemer zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Dit is de kans om aan jezelf te werken!

Interesse & klaar om jezelf te ontwikkelen?

Goed om te horen! Wij zijn er ook klaar om samen aan de slag te gaan. Om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul het onderstaande formulier in en één van onze gecertificeerde loopbaancoaches neemt contact met je op om het traject te starten. 

Aanmelden voor het NL Leer Door Ontwikkeladvies

Door onderstaande vakje aan te vinken geef je toestemming aan Human Being Vision om bovenstaande gegevens te gebruiken voor het Ontwikkeladvies traject.

Deelname is in een veilige omgeving

Deelname aan het Ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het Ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen jou en de coach. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd over je deelname en de resultaten van het Ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit later met je leidinggevende bespreekt of niet.

Vragen of eerst kennismaken?

Heb je interesse in het Ontwikkeladvies en heb je nog vragen over het traject of wil je liever eerst kennismaken? Natuurlijk kan dit, klik op de onderstaande knop en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken