Wij verrijken organisaties.

Wij helpen onze klanten bij het inrichten en optimaliseren van de interactie tussen de organisatie en haar mensen om continu te kunnen blijven innoveren.

Ontwikkeltraject naar een E3 organisatie

Optimale organisaties zijn een team van teams en ‘E3 (Effectief, Efficiënt en Energiegevend)’.

  • Ze zijn uiterst effectief in het halen van de door hen gewenste resultaten (E1).
  • Ze verspillen daarin nauwelijks tijd, energie, mensen en kosten (E2).
  • Ze zijn in hun doen en laten energiegevend voor hun mensen, ook als het spannend en oncomfortabel wordt (E3).

Organisaties worden voortdurend door hun omgeving uitgedaagd om te veranderen en zich aan te passen. Of het nu door politieke, economische, maatschappelijke of technologische eisen komt, de veranderingen zijn niet onderhandelbaar en hebben een groot effect op hun medewerkers. Om hier op een resultaatgerichte en menselijke manier mee om te gaan zodat de mensen, ook al ze uit hun comfortzones moeten, toch op een veerkrachtige en gezonde wijze mee veranderen, vraagt veel van leiderschap en de veranderaanpak.

Doel

Wij ondersteunen leiders van een organisatie om ‘E3’ te worden op die momenten dat welzijn onder druk komt te staan door noodzakelijke veranderingen. Wij zorgen dat leren, ontwikkelen en veranderen energiegevend wordt door veiligheid, snelheid en de menselijke maat. Dit doen wij door de mensen naar de PLAY Zone te begeleiden.

Wil je ook een E3 organisatie worden?

Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen contact met je op om de details af te stemmen.

E3 organisatie

Klanten en relaties

Bij Human Being Vision werken we als team nauw met elkaar samen en daarnaast werken we ook intensief samen met onze partners. Samen creëren we meerwaarde voor onze klanten en relaties. Alles wat wij vertellen en doen bij onze klanten en relaties, passen wij ook zelf binnen ons team en organisatie toe. onderstaand een aantal partijen die ons het vertrouwen hebben gegeven om samen te bouwen aan de toekomst.

Wij helpen organisaties wendbaarder te zijn