Pak de regie over je eigen welzijn
met de Wim Hof Methode

Wil jij ook energieker zijn, beter bestand tegen stress, ontspannen en een positieve levenshouding ontwikkelen, dan is deze online workshop iets voor jou?

Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe effectief de Wim Hof Methode (WHM) is voor jouw welzijn, keihard nodig in deze gekke tijd. Je leert om oerkrachten in jezelf te ontwaken, optimale vrijheid in jezelf ervaren en je volledig potentieel te benutten. Pak de regie over je eigen welzijn.

Leerdoelen van deze online workshop

  • Inzicht in de Wim Hof Methode
  • Een eenvoudige manier om actief aan je welzijn te werken

  • Leer hoe je deze methode zelf kan gebruiken in je dagelijkse leven

Gedurende de online workshop van 2 uur maken we een combinatie tussen theorie en oefeningen. Dit zijn vooral oefeningen rondom ademhaling en focus. Voor deze workshop blijft de blootstelling aan kou onderbelicht, dit is de uitdaging voor de volgende keer.

Ik wil ook werken aan mijn welzijn op vrijdag 21 mei
Ik wil ook werken aan mijn welzijn op donderdag 17 juni

Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode bestaat uit de 3 pijlers:

  • Ademhaling

  • Blootstelling aan Koude

  • Mindset

De combinatie van de drie pijlers werken versterkt op elkaar. 

Voordelen van het beoefenen van de WHM

  • Een sterker immuunsysteem en minder vatbaar voor virussen
  • Vitaliteit en meer energie, meer uithoudingsvermogen en beter slapen
  • Meer zelfvertrouwen en ervaren van innerlijke rust
“Als je goed tegen de kou kan, is het altijd zomer” – Roy Schoemaker
 
 

Voorbereiding

Tijdens de workshop is het handig om gemakkelijke kleding aan te trekken. Een yoga of fitnessmat is aan te bevelen maar een relaxte bank is ook prima. Het is verstandig om een fijne plek voor jezelf te creëren om deze workshop te volgen, zonder dat je onnodig gestoord wordt.

Daarnaast hebben we de app Spyre, jouw Inner Selfie. In 7 dagen krijg je vragen over de 5 elementen (Q’s) die jou als mens vormen. Na de 7 dagen heb je een inzicht in jouw balans en waar de aandachtspunten liggen. Het is aan te raden de app te downloaden en te gebruiken voor de workshop.

Ik wil ook werken aan mijn welzijn op vrijdag 21 mei
Ik wil ook werken aan mijn welzijn op donderdag 17 juni

Spyre freemium is nu te downloaden
voor IOS en Andriod

Kundige begeleiding

De workshop wordt verzorgd door twee kundige instructeurs Roy en Ruud. Beide instructeurs hebben workshops gevolgd bij Wim Hof zelf en zijn gegrepen door de eenvoud en kracht van de methode. De WHM brengt je terug naar je eigen natuurlijke balans en een gemakkelijke manier om te ontstressen. Het is geweldig om je eigen kracht in stilte te ervaren.

Vanuit Human Being Vision brengen wij de methode ook naar het bedrijfsleven om in deze dynamische tijd adaptief en veerkrachtig te zijn met gezonde mensen in balans. Ons missie statement is ook: “Welzijn in bedrijf”.

Welzijn in bedrijf