Welzijnsonderzoek

Wij zijn bezig met een aanvullend onderzoek naar de relatie tussen onze integrale benadering (de 5Q’s) en welzijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een hogere Quote Energy Index gelijk staat aan een beter welzijn van mensen.

Dit willen we dan ook graag verder onderbouwen door middel van een doorlopend onderzoek en doen dit aan de hand van de Welzijnsapp Spyre. Help ons mee dit verder te onderzoeken!

Doorlopend onderzoek met Spyre

Weg met dat excuus,
werk aan je welzijn met de 5 Q’s!

Wil jij beter inzicht krijgen in jouw eigen welzijn? Wil je leren hoe jij jezelf op verschillende vlakken verder kan ontwikkelen? We hebben een laagdrempelige online workshop om aan de slag te gaan. Haal het beste uit jezelf en kom in contact met je eigen welzijn!

Ontdek meer over de workshop

APK

Hoe zit jij in je vel?

Met onze APK kom je daar achter, wie ben je, hoe voel je je, ben je in balans, voel je je fit, hoe verhoudt je je tot anderen. We “keuren” hoe je in je vel zit. Om vervolgens veilig, in ‘volle’ vaart weer door te gaan.

Doe nu een APK met Spyre

Professionals in balans

Succesvolle organisaties bestaan uit effectieve mensen en teams die samen bouwen aan resultaat. Het inrichten en actief houden van zulke professionele en geïnspireerde teams is vaak een grote uitdaging. Steeds meer organisaties kampen met een terugloop van hun prestaties, output en omzet, terwijl de ervaring van werkdruk onder de werknemers toeneemt. De komst van de coronacrisis heeft dit alleen maar meer blootgelegd.

Hoe zorg je dat teams (weer) goed functioneren, zelfs in deze tijd?

Hoe zorg je ervoor dat professionals tot meer in staat zijn terwijl ze een lagere werkdruk ervaren?

Hoe creëer je een nieuwe balans die zichtbaar bijdraagt aan het welzijn van mensen in je organisatie?

Dit wil ik voor mijn teams