Energie in balans met de Wim Hof Methode

Eindelijk, Human Being Vision organiseert weer een fysieke workshop rond de Wim Hof Methode. Tijdens workshop gaan we spelenderwijs ontdekken wat je lichaam allemaal kan. Welke schakelaars staan aan, welke zijn uitgezet en wie daar de controle over heeft.

Gebaseerd op de fundamenten van de Wim Hof Methode (Ademhaling, Focus en Koude ervaring) gaan we de deelnemers laten ervaren om echt even jezelf te zijn. Eén met wie je in je diepste wezen bent.

De wetenschap heeft aangetoond dat het beoefenen van de Wim Hof Methode (WHM) zorgt voor;

 • Een sterker immuun systeem en minder vatbaar voor virussen

 • Vitaliteit en meer energie, meer uithoudingsvermogen en beter slapen

 • Meer zelfvertrouwen en ervaren van innerlijke rust

Het is vooral heel leuk en uitdagend om te doen. Gecontroleerde koude training levert naast vele gezondheidsvoordelen ook een frisse blik op.

Het ijsbad staat daarin ook als metafoor voor het aangaan van andere uitdagingen. Hoe beter je hiermee kan omgaan, hoe gelukkiger je bent. Dit verhoogt je eigen adaptiviteit (AQ) in het dagelijkse leven.
 • Tegen welke ijsbaden loop jij in je (werkende) leven aan?

Onderdelen van de workshop

 • Ademsessie: je ervaart wat diep ademhalen met je doet
 • Focus: je gaat merken wat je allemaal kunt als je je aandacht weet te richten
 • Koude ervaring: je gaat de kracht van het ijsbad ervaren en welke oerkracht dit in jou oproept
 • Theorie en wetenschappelijk bewijs achter de methode

Je zult versteld staan van wat het lichaam allemaal kan, het is echt life changing!

Dit wil ik ook ervaren

Een goede basis voor Welzijn

De Impact op je eigen Welzijn workshop is ontwikkeld voor mensen die nieuw zijn met dit gebied en graag met ons op ontdekkingsreis willen om de kracht van de methode te ervaren. Onder het motto alles kan en niets moet gaan we samen op een veilige manier ondervinden hoe we andere dingen kunnen doen en ook dingen anders kunnen doen. Je mag benieuwd zijn wat dit je allemaal gaat opleveren. 

“Power is within us all. Anything can be overcome by going within.”

Wim *the Iceman* Hof

In onze workshops hanteren de volgende principes

 • Veiligheid staat voorop. We gaan samen ontdekken buiten je comfort zone, om jouw eigen PLAY zone te verkennen.

 • Alles mag en niets moet. Jij bewaakt jouw eigen grenzen en wij zorgen voor een goede leerervaring.

 • Houd het simpel en eenvoudig zodat iedereen het kan.

 • Voelen = Begrijpen. De ervaring staat centraal en iedere ervaring is uniek.

 • Plezier en spelen staan centraal, want het is algemeen bekend dat je zaken makkelijker leert en je eigen maakt met FUN en PLAY.

Kundige begeleiding

De workshops wordt altijd verzorgd door twee kundige trainers en coaches om te zorgen voor de benodigde persoonlijke aandacht, rijkere ervaring en het borgen van de veiligheid in alle onderdelen. Verder verzorgen we na afloop van de training altijd eten om warm en goed gevuld weer je pad te vervolgen.

Alle instructeurs hebben workshops gevolgd bij Wim Hof zelf en zijn gegrepen door de eenvoud en kracht van de methode. De WHM brengt je terug naar je eigen natuurlijke balans en een gemakkelijke manier om te ontstressen. Het is geweldig om je eigen kracht in stilte te ervaren.

De kwaliteit, inhoud en veiligheid van de proeverijen, workshops, expedities en programma’s worden altijd geborgd door Roy Schoemaker, een officieel, gecertificeerde WHM-instructeur sinds 2016. Hij brengt daarmee, naast de lange ervaring, alle recente ontwikkelingen en lopende wetenschappelijke onderzoeken vanuit de Wim Hof Academy mee voor de benodigde verdieping en verrijking.

Vanuit Human Being Vision brengen wij de methode ook naar het bedrijfsleven om in deze dynamische tijd adaptief en veerkrachtig te zijn met gezonde mensen in balans. Ons missie statement is ook: “Welzijn in bedrijf”.

Welzijn in bedrijf

Roy Schoemaker

Roy is zijn Wim Hof Methode journey begonnen in 2015 door te starten met de WHM Instructeurs opleiding. Sindsdien heeft hij honderden mensen begeleid in de WHM. Vanaf begin 2018 is hij level 2 instructeur.

Verder heeft Roy in de afgelopen jaren meerdere team expedities georganiseerd waaronder de begeleiding van een groep van mensen voor de New York Marathon, een WHM Transformation Experience in Polen en een Noorderlicht Experience in Lapland.

Aanmelden voor een workshop

Ik ben klaar om dit te ervaren en ik ga de uitdaging met jullie aan. Om je een geweldige ervaring te geven, sturen wij je na de aanmelding een bericht met aanvullende details ter voorbereiding.

Pak de regie over je eigen welzijn

Human Being Vision en WHM

De Wim Hof Methode zetten wij als middel in wanneer nodig tijdens onze team expedities, proeverijen en programma’s in het bedrijfsleven. Hierbij een cool voorbeeld van begin van dit jaar was onze Noorderlicht Experience 2020. Op deze pagina lees je ook testimonials van verschillende deelnemers met deze ervaring.

Noorderlicht Experience 2020

Vragen of nog koudwatervrees?

Heb je interesse in het een Impact op je Welzijn workshop en heb je hier eerst nog vragen over?

Wil je dit in-company voor jouw teams?

Wil je liever eerst kennismaken?

Natuurlijk kan dit, klik op de onderstaande knop en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken