In alles wat wij doen bij Human Being Vision omarmen wij moderne technologie en zetten deze in als katalysator voor het creëren van duurzame meerwaarde binnen organisaties. We gebruiken technologie tijdens onze analyses, bij het uitvoeren van complexe opdrachten en om grote groepen mensen te inspireren en in beweging te zetten om organisatie innovatie te creëren.

We zetten de technologie van nu in gecombineerd met game geïnspireerd leren om zaken te vereenvoudigen, leuker te maken, mensen te motiveren en om meer impact te hebben. Met als doel om mensen nieuwe dingen uit te proberen en zelf eigenaarschap te nemen voor groei.

Centraal bij de ontwikkeling van de 5 Q’s staat onze app Spyre. Dit is de persoonlijke digi-coach die alle individuen begeleiden in het HBV innovatietraject. Ook na de afronding van het traject kan Spyre gebruikt worden om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en mensen te inspireren.

Knowingo+ is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk trivia spel speelt! Knowingo past zich aan, op basis van geavanceerde AI, op jouw individuele leerstijl aan, zodat je beter, sneller en efficiënter kan leren dan ooit tevoren. Wij gebruiken dit om grote groepen mensen in beweging te zetten en het 70-20-10 model te versnellen.

“Any sufficiently advanced technology is indistinguishable
from magic.” – Arthur C. Clarke

Accelerated 70-20-10 model

Meerwaarde creëren

De waarde van werken met inspirerende en sterke technologie:

  • Om effectiviteit en impact van Human Beings te vergroten.
  • Gemakkelijk grote groepen mensen bereiken en in beweging zetten richting de PLAY-zone.
  • Om aanvullende informatie op te halen die gebruikt wordt voor het vinden van de optimale energie balans en ingezet wordt om het geheel te verbeteren.
  • Om een uitgebreidere en rijkere beleving en ervaring te geven door inzet van eXtended Reality (XR) waaronder Virtual Reality (VR). Dit maakt het mogelijk om de toekomst al in het hier-en-nu te beleven. Dit werkt extra stimulerend en motiverend om dit ook daadwerkelijk te bereiken.
  • Om een betere aansluiting te creëren op de individuele (ontwikkel)behoefte van mensen en groepen, en de dagelijkse praktijk optimaal te ondersteunen.
  • Om het leerrendement en inspiratie te maximaliseren op een speelse manier (Micro learning & attention span)
  • Om de trainings- en lesuren specifiek aan te laten sluiten op de behoefte van de deelnemers doordat vooraf inzichtelijk is waar de leemtes liggen. Dit zorgt voor kortere en motiverende contacturen tijdens onze leer- en inspiratie modules.

Door dit alles creëren we verbetering en versnelling op het vlak van formeel en informeel leren waarmee we het totale 70:20:10 model ondersteunen. De mogelijkheden zijn eindeloos en vernieuwen zich dagelijks.

Rijkere beleving en ervaring

Explore more

Ook benieuwd wat VR en XR voor jouw bedrijf en teams kan betekenen?

Ik wil ook moderne technologie inzetten