Jouw inner selfie

Centraal bij de ontwikkeling van de 5 Q’s staat onze persoonlijke ontwikkeling app Spyre. Dit is de persoonlijke digi-coach die wordt ingezet als katalysator alle individuen begeleiden in het HBV innovatietraject. Ook na de afronding van het traject kan Spyre gebruikt worden om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en mensen te inspireren.

Ontdek jouw natuurlijke balans

Het idee achter Spyre is om je onbenutte potentieel te ontdekken en om een natuurlijk balans in energie te creëren. De app geeft een goede indicatie waar jouw aandacht en energie nu naar uit gaat. Je krijgt 7 dagen lang 7 vragen die je stimuleren en prikkelen om te reflecteren, stil te staan en naar binnen te gaan.

Het invullen kost je dagelijks slecht 3 tot 5 minuten van je tijd en je kan dit doen waar en wanneer je wilt. Om een gebalanceerde indruk te geven over jou is het goed om op te doen op verschillende momenten gedurende deze week.

Na het succesvol afronden van de 7 dagen krijg je een overzicht van je gemiddelde op de 5 Quotiënten (5Q’s). In de wiskunde is een quotiënt het resultaat van een deling. Jouw Spyre overzicht is ook het gemiddeld (gedeelde) resultaat van de antwoorden die jij in 7 dagen hebt gegeven.

Verder krijg je de som van de Q’s. Dit noemen wij je persoonlijke QEI of wel je Quote Energy Index.

Jouw innerlijk selfie

Het overzicht van de 5Q’s en de QEI geven een indicatie van jouw persoonlijke balans en geeft inzicht in je (on)benutte potentieel. Spyre representeert jouw innerlijke selfie, de dingen die jij belangrijk vind en waar jij waarde aan hecht op dit moment.

Dit is een momentopname en persoonlijk, dit zegt wat over jou maar niets over jou in vergelijking met andere mensen. Het Spyre overzicht is een spiegel voor jou over hoe jij denkt dat jij in jouw 5Q’s zit.

Reflectie

Op basis van jouw persoonlijke antwoorden is er een overzicht gecreëerd over de 5 Quotiënten. Dit is een ingang om jouw onbenutte potentieel te ontdekken en om een natuurlijk balans in energie te creëren.

Vervolgens kan je samen met een HBV Inspirator of natuurlijk alleen een routekaart samenstellen om jezelf te ontwikkelen op één of meerdere aspecten. Wij helpen je hier graag mee!

  • In hoeverre herken je jezelf in het overzicht?

  • Wat herken je wel en wat niet?

  • Waar zit ruimte om jezelf te ontwikkelen? 

  • Op welke Q wil jij groeien? 

  • In hoeverre herkent je omgeving jou in dit overzicht?

Daarnaast is goed om dit overzicht te toetsen bij vrienden, familie en collega’s. Laat jezelf verrassen naar de reacties en tips.

Verder is het interessant om Spyre over 1 à 2 weken nog eens te gebruiken en daarbij te kijken naar de verschuivingen in je energie balans.

Start nu met zelfonderzoek

Bekijk nu waar jij staat op de verschillende quotienten en ontdek waar jouw onbenutte potentieel ligt!

Ben je klaar om jezelf verder te ontwikkelen, maar weet je niet waar te beginnen?

Ontdek nu Spyre, een digi-coach die je in 7 dagen op een verrassende manier helpt te ontdekken waar jouw ruimte tot verdere groei ligt.

Spyre freemium is nu te downloaden
voor IOS en Andriod